Mihálffy Béla szerint nem tudni, hogy a szegedi városvezetés mit gondol a háborúról

„Hogy mi a tétje országosan? Az a tétje, hogy olyan erők nyerjék az európai parlamenti választást, illetve az önkormányzati választásokat, amelyek békepártiak, hiszen csak a Fidesz–KDNP tudja garantálni, hogy Magyarország és a magyar emberek békében és biztonságban éljenek” – mondta a Szegedernek Mihálffy Béla országgyűlési képviselő mikor a választás tétjéről kérdeztük Kiskundorozsmán, miután az Orczy iskolában leadta a voksát.

A képviselő kérdésünkre elmondta, nyilvánvalóan Szegeden is ez a tétje a választásnak. „Nyilván most független köntösbe bújik a városvezetés, de korábban azokhoz az erőkhöz tartozott a polgármester úr, illetve a városi többség, amely bizony a háborút pártolta. Innentől fogva nem tudjuk, hogy épp most mit gondolnak, épp most hova tartoznak” – jegyezte meg.

A képviselő szerint a szavazás a demokrácia ünnepe, ő maga 1990 óta minden alkalommal elmegy választani. Arra kérte a választópolgárokat, hogy a békepárti erőket támogassák.

Mihálffy szerint azzal, hogy 2024-ben túlnyomórészt új arcokkal próbálkozik bejutni a szegedi Fidesz a közgyűlésbe, nagyobb eredményt tudunk majd a jövőben elérni.

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<