Magyar Péter Kovács Gergelyre szavazott

Leadta szavazatát Magyar Péter is a XII. kerületben. A Tisza Párt EP-listavezetője az öt szavazólapból csak négyet vett fel, mivel a főpolgármester személyére nem voksolt, mert szerinte „az egyikük a Fidesz-oligarchák, a másikuk pedig Gyurcsány Ferenc jelöltje”. Azt is elárulta, hogy a Magyar Kétfarkú Kutya Párt kerületi polgármesterjelöltjét, Kovács Gergelyt támogatta a szavazatával, a kerületi képviselőjelöltek közül pedig a független Visi Piroskát.

Szerinte a választás tétje, hogy marad a húszéves múlt – Orbánnal és Gyurcsánnyal –, vagy kezdődik egy új jövő. A Tisza párt emberei „nem korrupt, levitézlett, idegen nyelven nem beszélő képviselőjelöltek, hanem a világ legjobb egyetemén végzett, sok nyelven beszélő szakemberek”, véli Magyar, aki a változatosság kedvéért szintén csádozott egyet. Azt ígérte, „meg fogják akadályozni, hogy további magyar katonákat küldjenek Afrikába, polgárháborús övezetbe”.

Végül megosztotta, kiket támogatnak vidéken: Békéscsabán a Patrióta Egyesület polgármesterjelöltjét, Jászapátiban Illés Gergelyt, Balassagyarmaton pedig Gyenes Szilárdot.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<