A Deja Vu egy olyan falunap, ami egyben búcsú és fesztivál is az Index szerint

Nagyon is van létjogosultsága egy olyan rendezvénynek, mint a szegedi Deja Vu Fesztivál, írja az Index helyszíni riportja. Szerintük ugyanis az idősebb generáció nosztalgiázva tekint vissza erre az időszakra, a fiatalabbak pedig jobban megismerhetik azon énekeseket, zenekarokat, akiket maximum a dalaikat hallva tudnak beazonosítani.

A fesztiválra való bejutás a lehető legzökkenőmentesebben zajlott a lap újságírójának, belépve pedig „azonnal olyan érzés fogott el bennünket, mintha egy olyan falunapra érkeztünk volna meg, ami egyben búcsú és fesztivál is – és amelyen nehéz eldönteni, mikor menjünk el a mosdóba, mert nem lehet tudni, mikor maradunk le egy olyan slágerről, amit nagyon kedvelünk”.

A falunap jellegét adta az apró terület, sörpadokkal telerakva, míg a búcsús hangulat a háttérben felbukkanó céllövöldének, dodzsemnek és egyéb hintáknak volt köszönhető, írják. Akadtak viszont vidéki fesztiválhoz mérten kissé túlárazott termékek is. Pozitívumként hozták fel, hogy minden előadó időben kezdett, kivéve a What Is Love? című dalról ismert Haddaway-t, aki a fellépés napján közölte a szervezőkkel, hogy mégsem tud megjelenni.