Kellett még egy előadás, annyian kíváncsiak az Ezeregy éjszakára a Szegedi Szabadtérin

Újabb előadást hirdetett meg a Szegedi Szabadtéri Játékok az Ezeregy éjszaka című musicalból, közölte a fesztivál. Közleményükben kiemelték, hogy nagy érdeklődés övezi a Szabadtéri musical-előadásait, mind a fesztivál önálló produkcióját, a Rebbeca-t és a Novák Péter rendezésében készülő István, a király rockoperát is, utóbbiból már szintén bejelentettek egy plusz előadást.

Az előző évadban is nagy sikere volt az Ezeregy éjszakának, ami a szervezők szerint idén sem csillapodik, nagy az érdeklődés. Az októberben meghirdetett  július 5-i, 6-i, 7-i, 12-i és 13-i előadások között már most vannak teltházasak és több közelít hozzá, hogy beteljen. Azért, hogy még több néző láthassa a musicalt, egy újabb estén, július 14-én is műsorra tűzik a produkciót. A musical második hétvégéjének esőnapjai így július 15-én és 16-án lesznek.

A szervezők hozzátették, hogy az újabb előadással idén is összesen 24 ezer ember nézheti majd meg az eredeti musicalt Juronics Tamás rendezésében nagyszínpadi kivitelben.