Ismét országos bajnokságot rendeznek a Tiszavirágban

Idén is a Haász SZUE rendezi a rövidpályás utánpótlás országos bajnokságot, szerdától szombatig a szegedi Tiszavirág Sportuszodában méri össze tudását 68 egyesület 509 versenyzője – gyerek, serdülő és ifjúsági korosztályban –, köztük a HAÁSZ SZUE 16 reménysége. A szegediek húzóneve természetesen az ötszörös junior világbajnok Pádár Nikolett lesz, írja a klub közleménye.

A viadalt másodszor írták ki, a 2022-es debütálásnak is a Tiszavirág Sportuszoda adott otthont. A szurkolókat is várják az ob-ra, a versenyeket 900 forintos napijeggyel lehet a helyszínen követni. Az előfutamok 9 órakor, a döntők pedig 17 órakor kezdődnek minden versenynapon.

Büszkék vagyunk, hogy a Magyar Úszó Szövetség a tavalyi sikeres rendezés után ismét nekünk adott bizalmat az országos bajnokság megrendezésére, és reménykedünk benne, hogy jövőre is mi leszünk a házigazdák. Egyesületünk számára komoly elismerés, hogy újabb ob-t rendezhetünk! Nagyon várjuk a versenyzőket, akik már kedden átmozgató edzéseket végeznek a helyszínen – nyilatkozta Nagy Attila, a Haász SZUE elnöke.