Buszmegállóban vertek meg egy férfit Szegeden, a rendőrség segítséget kér az elkövető megtalálásában

A rendőrség állampolgári segítséget kér annak a férfinak az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy Szegeden megvert egy másik férfit. A Szegedi Rendőrkapitányság bűnügyi számon garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint a keresett férfi szeptember 10-én hajnalban egy szegedi buszmegállóban előzetes szóváltást követően vert meg egy másik férfit.

A térfigyelő kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőről. A nagyjából 20–25 év körüli, sötét, rövid hajú férfi fekete mellényt, farmernadrágot, fehér felsőt és fekete sportcipőt viselt a bűncselekmény elkövetésekor.

Fotó: Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyéről vagy a bűncselekmény elkövetéséről információja van, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon a Párizsi krt. 16–22. szám alatt. Telefonon a névtelenség megőrzésável lehet bejelentést tenni a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as számán, továbbá a Telefontanú 06-80/555-111-es zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó számon.