Szegedi buszmegállóban lopott telefont és pénztárcát egy férfi, a rendőrök keresik

A közlemény szerint a rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi buszmegállóban ellopta a sértett pénztárcáját és mobiltelefonját.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. A feljelentés szerint az elkövető 2022. november 11-én 16 óra 45 perc és 55 perc között a szegedi Hősök terén lévő buszmegállóban ellopta a sértett táskájából pénztárcáját és mobiltelefonját. Egy üzlet biztonsági kamerája felvételt készített az elkövetőről.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható, 30–38 év körüli, sötét, hosszú hajú férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Párizsi krt. 16–22 alatt lévő Szegedi Rendőrkapitányságon.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Police.hu