Négy új nevet jelentett be a Deja Vu fesztivál, újra jön Alexandra Stan és az Eiffel 65

Újabb világsztárokkal bővült a 2023-as Deja Vu fesztivál eddigi névsora, a hírt a rendezők osztották meg lapunkkal. A közlemény szerint a június 13-án megrendezendő fesztiválon olyan világsztárokat jelentettek már be, mint a 80-as, 90-es évek legsikeresebb zenekarának számító Modern Talking frontembere, Thomas Anders, a 90-es és 2000-es évek közkedvelt fiúcsapata, a Blue, a dán dobos páros, a Safri Duo, a román énekesnő, INNA, vagy a 90-es évek klubhimnuszairól ismert DJ Sash, melyekről a Szegeder is beszámolt.

Ehhez a névsorhoz csatlakozik újabb négy nemzetközi sztár: négy év után idén nyáron újra jön az olasz csapat, az Eiffel 65, a Blue című slágerüket a legutóbb a világ első számú lemezlovasa David Guetta gondolta újra. Bellini a második név, aki a Samba de Janeiro című számáról ismert, mely 1997-ben jelent meg. Idén először köszönthetik a Deja Vu színpadán Panjabi MC-t is. Bár Alexandra Stan tavaly betegség miatt nem tudott eljönni Szegedre, a román világsztár idén is meg lett hívva, így ő a negyedik bejelentett név.

„Minden eddiginél látványosabb és nagyobb show-ra készülünk, és erre garancia az a 9 világsztár is, akik már biztos velünk buliznak a 10. jubileumi Deja Vu Fesztiválon!” – mondta Kovács Ádám, a fesztivál igazgatója a közlemény szerint. A helyszín idén is az újszegedi Partfürdő és kemping lesz, ahol három napon át több helyszínen tart majd a buli.

A világsztárok mellett hazai előadók és a szegedi éjszaka alakjai is tiszteletüket teszik majd, őket hamarosan egy újabb bejelentés keretein belül mutatják majd be a fesztivál szervezői. Mint közölték, a mostani bejelentéssel egy időben elindul a Valentin napi páros bérlet akció is, amely keretein belül 19 990 forintos darabáron vásárolhatnak páros bérletet az érdeklődők 24 990 forint helyett a www.dejavufesztival.hu oldalon.