Halálos baleset miatt teljes útzár volt reggel Mórahalomnál, elütöttek egy gyalogost az 55-ös főúton

A rendőrség azt közölte a Szegederrel, hogy közlekedési baleset miatt teljes útlezárás van érvényben az 55-ös főúton Mórahalom közelében. Egy Szeged felé tartó autós elütött egy gyalogost, aki a helyszínen meghalt. Eleinte még nem halálesetről közöltek hírt.

A baleset február 1-jén, valamivel 6 óra után történt az 55-ös főút 18-as kilométerszelvényében, Mórahalom közelében. Egy autó elütött egy úton áthaladó gyalogost. A férfi olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen meghalt.

A helyszíni szemle idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. A rendőrök a forgalmat Domaszéknél és Mórahalomnál is Zákányszék, illetve Röszke irányába terelik. Arról nem írt a rendőrség, hogy illegális bevándorló lehetett-e az illető, mivel Mórahalom közelében korábban jellemző volt az ilyen baleset.

Fotó: Police.hu

Frissítés (10:25): A rendőrség legújabb hírében azt írja, hogy befejeződött a helyszíni szemle és a műszaki mentés az 55-ös számú főúton Mórahalom közelében, ahol korábban halálos baleset miatt volt teljes útlezárás. A forgalomkorlátozás 9 óra 30 perckor szűnt meg, a főút ismét teljes szélességében járható.