Újabb előadást hirdetett meg az Ezeregy éjszaka musicalből a Szegedi Szabadtéri

Az élénk érdeklődésre való tekintettel a korábban meghirdetett öt helyett hat alkalommal láthatja majd a közönség augusztusban az Ezeregy éjszaka world musicalt a Szegedi Szabadtéri Játékokon, erről tájékoztatták pénteken a szervezők az MTI-t. A közlemény szerint augusztus 11., 12., 18.,19. és 20. mellett a fesztivál augusztus 13-án is műsorra tűzi Geszti Péter, Monori András és Tasnádi István új darabját a Dóm téren.

A musical a csaknem kétezer éves történetfolyam legizgalmasabb arab, perzsa, indiai és kínai elemeiből építkezik. Kerettörténetében Sahriár király szerelmi bánattól szenved, míg elé nem vezetik a rabnő Seherezádét, aki hogy életét mentse példázatos történetbe kezd. Ebben megelevenednek a mesés kelet legendás figurái, Harún, a naiv királyfi, Jázmin, a meseszép hercegnő, Ali, az agyafúrt tolvaj, a gonosz Dzsáfár és a nagydumás Dzsinn, áll a közleményben.

Már kaphatók a jegyek az újonnan beiktatott előadásnapra, akár online a Szabadtéri Játékok weboldalán. Személyes jegyvásárlásra a szegedi érdeklődőknek március 3-áig az ideiglenesen zárva tartó Fesztivál Jegyiroda helyett a Szegedi Nemzeti Színház jegypénztárában nyílik lehetősége.