Mihálik Edvin büszke a napvitorlákra

Chovanecz Katának tetszik a napvitorla, de szerinte nem indokolt a decembertől februárig való fennhagyása. A momentumos Mihálik Edvin büszke a napvitrolákra, elmondta, az idei egy próbaév volt.

Chovanecz ezután rátért a Cserepes sor témájára. Nagy Sándor alpolgármester a Cserepes sor kapcsán elmondta, sikeres antiszegregációs programot végzett el ott a város.

Koromné Fenyvesi Rózsa DK-s képviselő szerint szégyenfolt volt Móravároson a Cserepes sor. Folynak a tárgyalások a tulajdonosokkal, de vállalhatatlan követeléseket állítanak a kerület ellen. Elmondta, a város nem sarcol, eddig is sokat költött az ott élőkre.

A fideszes Német Ferenc számára öröm, hogy az antiszegregációs program működött. „Öröm, hogy eddig értéktelen volt a terület, most egy befektetőnek meg értékessé válik” – jegyezte meg. A napvitorlák kapcsán egy viccet is elsütött, de bízik benne, hogy ez nem olyan kísérlet lesz, mint a rakpart lezárása.

A szót újra Chovanecz kapta meg: szerinte mindenkinek érdeke a szegregátum felszámolása, de nem szabad ellehetetleníteni az ott élőket. Botka megkérdezte tőle, hogy igaz-e, hogy önkormányzati képviselőként magánszemélyek képviseletében járt el a város ügyvédjénél? Chovanecz erre azt mondta, hogy nem igaz, ő társasházi képviselőként járt el. Botka erre azt válaszolta, hogy tehát igaz, a magánérdek képviseletében járt el önkormányzati képviselőként a város képviselete helyett.

Fotó: Bálint András / Szegeder

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<