Folyamatos áramkimaradások vannak Felsőváros egy részén

A Szegeden láttam nevű helyi Facebook-csoportban osztottak meg egy fotót arról, hogy a felsővárosi Becsei utca környékén a teljes lakónegyed sötétben van. Ezek után záporoztak a kommentek, melyből az jön le, hogy a probléma ennél kiterjedtebb: gyakorlatilag az Etelka sortól egészen a Tarján víztoronyig érhet az áramkimaradás.

A hozzászólásokban a posztot író szerint az is lehetséges, hogy az Etelka sori benzinkutat is érinti a probléma. Mások szerint a Liszt utcában is elment az áram korábban, majd visszajött, de aztán 5 percenként elmegy újra. Ugyanezt tapasztalták a Felső Tisza-parton is. A Molnár utca egyik felén és a Kereszttöltés utca egy részén is áramkimaradásra panaszkodtak, legalább egy órája fennáll a helyzet.

Fotó: Szegeden láttalak / Facebook

Egy újabb hozzászóló szerint a hiba ennél jóval távolabb, az Öthalom és Francia utcák sarkánál is jelentkezett, pontosabban a közvilágítás ment el, mely azóta visszajött. Más információk szerint még fél-egy óráig tart a javítás, mivel üzemzavar történt, amiről az illetékesek is tudnak már.