Fodor Antal: A szegénység még a Holdról is látszik

Ménesi Imre MSZP-s képviselő – akinek akadt némi gondja a mikrofonjával – szólalt fel utolsóként. Chovanecz Kata fideszes képviselőhöz szólva kijelentette, hogy az önkormányzat és a magánszemélyek közötti megegyezés ott siklott félre, hogy a fideszes képviselő megjelent a helyszínen. „Nem tudom, hogy önök miben bíznak, de nem szabad összekeverni a közérdeket és a magánérdeket, márpedig önök ezt teszik” – mondta az MSZP-s politikus.

Fodor Antal DK-s képviselő megkérte Chovanecz Katát, hogy csak akkor szólaljon fel, ha felelősségteljesen teszi azt, majd hozzátette, hogy „országos szegénységgel nézünk szembe, a szegénység még a Holdról is látszik”.

Chovanecz Kata ismét leszögezte, hogy társasházi képviselőként volt jelen a Cserepes sori roma lakósoron és közölte, lehetséges, hogy bíróságra viszi az ügyet. Ezután Botka Lászlónak szegezte a kérdést, hogy ő odaadná-e saját ingatlanját a rászorulóknak? A polgármester megismételte, hogy a fideszes képviselőnek nem volt joga ott lenni, amikor az önkormányzat magánszemélyekkel jogi kapcsolatba lépett.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<