Egy megfejtés van: Orbán Viktor baloldali

A DK-s Fodor Antal szerint nagyon szomorú karácsony elé nézünk. Az infláció megjhaladja a 20%-ot, emberek megélhetését teszik tönkre. „Lesz-e egyáltalán karácsony?” – tette fel a költő kérdést, szerinte diót venni a bejglibe már luxus. Azt javasolta a fideszeseknek, hogy fejezzék be az urizálást, mert vannak olyan családok, ahol a karácsonyi asztalra csirkefarhát kerül. Végül boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.

Utána Avramov András vette át a szót, ő is az inflációról beszélt. Az önkormányzat is érzi a pénz elértéktelenedését, ennek ellenére nem mondtak le a szociális támogatásokról.

„Sok érdekes hozzászólást hallhattunk” – ezt már a fideszes Tápai Péter tette hozzá. Megköszönte az ünnepi fényeket és Botkának azt, hogy „sok balliberális városvezetővel ellentétben nem borította sötétbe a városát”. Elmondta, hogy a baloldal a szankciókban hisz, és olyan helyzetet teremtett, amilyet már senki nem kíván. Dobrev Klára zsarolja az uniót, az ország ellen dolgoznak. Ha Szegedet akarják megmenteni, hozzanak ide ipart.”

Botka szerint Orbán szavazta meg a szankciós csomagokat, „egy megfejtés van, Orbán Viktor baloldali”.

>>> Ez a cikk egy élő közvetítés része. Tovább a közvetítésre! <<<