A TIK-be érkezik szombaton az Alexandra szépséghibás és akciós könyvvására

Szegedre érkezik december 3-án, szombaton a szépséghibás és akciós könyvvásár az Alexandra Kiadócsoport rendezésében: A cég a Szegedi Tudományegyetemmel közreműködve most a szegedi és Szeged környéki olvasóknak szeretnének lehetőséget biztosítani, hogy szépséghibás és akciós könyveik közül kedvező áron válogathassanak.

Az Alexandra először Pécsen, Veszprémben és Kaposváron rendezett ilyen eseményt, most újabb helyszínként Szegedet választották. Mint az Facebook-eseményük leírásában áll, kiadói munkásságuk során rengeteg könyv fordul meg a kezeik között, ezek közül egyes példányok elkerülhetetlenül kisebb-nagyobb szépséghibát szenvednek. A tökéletes külső azonban nem minden: a belső értékek a legfontosabbak – teszik hozzá.

Szegeden ráadásul rengeteg hibátlan, akciós kiadvánnyal is várnak: több mint 500 különféle könyv már 200 forinttól kapható lesz a TIK kiállítási terében, emly a földszinten található. A könyvvásár 10 órakor nyit, és a készlet erejéig, de legkésőbb 17 óráig tart. A helyszínen bankkártyával is lehet majd fizetni.