Egy Szilléri sugárúti panelből akart kiugrani egy fiatal szerda délelőtt

A Szeged365 számolt be arról olvasói és egyéb forrásokból, hogy ugrással fenyegetőzött egy fiatalember a Szilléri sugárúton lévő paneleknél. A portál szerint a fiatalember a Szilléri sugárút felől akar leugrani az egyik ablakból.

Az információkat aztán megerősítette a lapnak a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Kommunikációs Osztálya, akik elmondták, hogy a fiatalember szerencsére meggondolta magát. A rendőrség azt az információt közölte, hogy a hatóságoknak közös erővel sikerült lebeszélni az ugrásról a férfit, akit az OMSZ munkatársai elszállítottak.

Legutóbb augusztusban történt, hogy valószínűleg leugorhatott valaki a József Attila sugárút 144. alatti tízemeletes tetejéről. A rendőrség kollégái szerint idegenkezűség nem merült fel, közigazgatási eljárás keretén belül vizsgálták az ügyet. Nem sokkal korábban, egy keddi hajnalon egy fiatal férfi akasztotta fel magát a Tisza Lajos körúton az egyik fára. Ehhez az esethez több mentőegységet is riasztottak, a helyszínről a férfit újraélesztést követően stabil állapotban szállították a területileg illetékes kórházba.

Van segítség! Ha hasonló gondolatai vannak, hívja a 116–123-as lelki elsősegély telefonszámot. Ígérje meg, hogy most rögtön nem tesz semmit és keresse fel ezt az oldalt! Ha másért aggódik, ezt az oldalt látogassa meg.