Most épp két nőt keresnek a rendőrök, ruhát loptak egy szegedi üzletből még április végén

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két nő azonosításában, akik egy helyi üzletből ruházati termékeket tulajdonítottak el – olvasható a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság közleményében.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/1400/2022. bűnügyi számon lopás vétségének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés adatai szerint az elkövetők április 29-én délután az egyik szegedi bevásárlóközpontból több ruházati terméket tulajdonítottak el.

A biztonsági kamerák felvételt készítettek a feltételezett elkövetőkről. Egyikük 30–35 év körüli, erős testalkatú, kerek arcú, haja sötét, hátközépig ér. Az elkövetéskor kék farmerruhát, fekete sztreccsnadrágot, ezüstszínű papucsot viselt. Derekán fekete pulóver volt. Társa 25–30 év körüli, átlagos testalkatú, haja sötét, vállig érő. Fekete kardigánt, sötét felsőt, szürke térdig érő szoknyát és fehér sportcipőt viselt.

A rendőrök kérik, hogy aki a képen látható nőket felismeri, tartózkodási helyükkel, vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság 06-62-562-400 hívószámán, továbbá az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es segélyhívó telefonszámon.

Fotó: Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság