Megjelent a SZIN térképe, a MÁV féláron adja a jegyeket a Szegedre utazó fesztiválozóknak

A MÁV-Start Zrt. és a GYSEV Zrt. az augusztus 2427. között megrendezésre kerülő SZIN-re utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásokra. Megjelent a SZIN idei térképe is, amely szerint lesz ismét Aldi.

A kedvezmény kizárólag belföldi utazásra, 2. kocsiosztályon vehető igénybe. 1. kocsiosztály igénybe vétele esetén a teljesárú kocsiosztály-különbözeti díjat meg kell fizetni. Feláras vonatok igénybevétele esetén az adott vonatra érvényes felárat szintén meg kell váltani szól a közlemény.

A kedvezményes árú menetjegy érvénytartama megegyezik az azonos távolságra érvényes teljesárú menetjegy érvénytartamával, azzal a korlátozással, hogy az utazás legkorábban augusztus 23-án nulla órától kezdhető meg és a visszautazást legkésőbb augusztus 28-án 23:59 óráig be kell fejezni.

Ez az érvénytartam a MÁV-Start Zrt. üzletszabályzatától és a díjszabástól eltérően vonatkozik a 100 km vagy annál kisebb távolságra is. Az alkalmi menettérti jegy visszautazásra csak a rendezvény bélyegzőjével ellátva érvényes. A menetjegyek bélyegzése a rendezvény helyszínén, a szegedi Partfürdő főbejáratánál, a MÁV-Start Zrt. információs pontjánál történik.

Az alkalmi menettérti kedvezmény alapján kiszolgáltatott menetjegy nem érvényes a tram-train járatain.

A MÁV-Start Zrt. a SZIN rendezvényre belépőjeggyel rendelkező, vonattal érkezők részére a rendezvény ideje alatt MÁV-Start utazási kupont biztosít. Az utazási kupon kiadása a rendezvény helyszínén és idején a főbejáratnál, a MÁV-Start Zrt. Információs pontjánál történik, valamint Szeged vasútállomás ügyfélszolgálati irodájában is igényelhető 7–17 óra között.

Az Utazási kupon kizárólag a személypénztárban vagy a fedélzeten megváltott vasúti jegyekre adható ki, a rendezvényre szóló alkalmi menettérti menetjegyhez nem. Az Utazási kupon kiadásának feltételei:
  • Szeged, Szeged-Rókus és Újszeged állomásra, vagy állomásról szóló egy úti vagy menettérti menetjegy, kerékpárjegy, valamint felár bizonylat, amelyek érvénytartama legalább 1 napja egybeesik a SZIN valamely napjával.
  • Az egy úti és menettérti menetjegyen feltüntetett díjszabási távolság 100 km vagy annál nagyobb (csak MÁV-Start Zrt. távolságot lehet figyelembe venni, az akcióban a GYSEV nem vesz részt).
  • Az Utazási kupont igénylő személy rendelkezik érvényes SZIN belépőjeggyel.

Ezen kívül a SZIN megjelentette a fesztivál hivatalos térképét is. Ezen újdonság, hogy a szervezők a várható nagy létszám miatt különválasztják a fesztivál bejáratát és kijáratát: egy új beléptetőpontot alakítanak ki, hogy gyorsítsák a bejutást. Az új beléptetés az egykori Tisza Gyöngye mögé kerül, ott kell lemenni és ott lesznek a pénztárak is:

Forrás: SZIN