A raklapbútor-őrület a Kárász utcára is betört, és elképesztően trendi!

Újságírói munkám legfontosabb pillanatainak tartom, amikor az utcán lefényképezek valamit, aztán húsz perc alatt összedobok valami helyeísrási hibákkal teletűzdelt rövid cikket. Ilyen volt múltkor a Széchenyi téren összegyűlt kukaktanács is, amit azért írtam meg, hogy elsüthessem a kukaktanács viccet arra, hogy a borfeszt után 98 darab kuka volt egymás mellé rendezve a téren.

Ezúttal a Kárász utcára evezünk, túl az óperenciás párakapun is, túl a világ peremén, túl a minden tetején, s még azonistúl, egészen addig a padig, ami egyáltalán nem megbízható emlékezetem szerint már lassan években kifejezhető ideje hiányzik a két óriáskaspó közül, amik ugye a padokat fogják közre az utcán. Hogy pontosan mióta nincs ott, nem tudom, de 2019 áprilisában még valaki gyorsan bekötötte a cipőfűzőjét, az fix.

Most az történt, hogy vagy valaki megunta, hogy irreálisan régóta hiányzik a pad, vagy az önkormányzatnál ütött fel valaki egy lakberendezős magazint, és győzte meg a városatyákat, hogy a korszellemmel haladván végre a Kárász utcán is legyenek raklapbútorok. Vagy válság van és erre van pénz, akkor nem szóltam, elnézést.

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder

Fotó: Szűcs Dániel / Szegeder