Felbontották a Stefánia burkolatát, ahol korábban Chovanecz Kata mezítláb gázolt a tócsában

Chovanecz Kata fideszes képviselő arról számolt be közösségi oldalán, hogy mekkora a közösségi média ereje: ma hajnalban ugyanis megkezdték a Stefánia járdaburkolatának javítását, amelyet ezúttal meg is köszönt.

Mint írja, az egyelőre kérdés számára, hogy garanciális munkáról beszélünk-e, vagy fizetni kell érte, mint legutóbb a Roosevelt téri javításért, melyet szintén ő posztolt a közösségi oldalára. Egyúttal nagyon bízik abban, hogy a mostani, Stefániánál zajló munkálatokat a kivitelező garanciában végzi el. Még szerencse, hogy az aszályos idő előtt volt némi eső, mely során kiderült mindez.

Az ügy előzménye, hogy a képviselőnő mezítláb gázolt egy pocsolyában, hogy bemutassa, a korábbi esőzések során kisebb tavak keletkeztek a frissen felújított Stefánia Hungi előtti részénél, illetve a nemrég leaszfaltozott részeken a színházi körforgalomnál is. Gumicsizma nem volt nálam, a cipőt meg sajnáltam volna, így maradt a mezítlábas megoldás” – indokolta tettét.

Előtte:

Fotó: Chovanecz Kata

Utána:

Fotó: Chovanecz Kata / Facebook

A képviselő korábban több helyen is bírálta a városi projekteket, például a fentebb már említett Roosevelt téri parkolót, ahol aztán újra is aszfaltozták az ominózus részt. A legemlékezetesebb talán a József Attila sugárúti közös gyalogos- és kerékpárút felfestésének ügye volt, amelyről mi is beszámoltunk, végül Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester magyarázta el a helyzetet, ami után a felfestés szaggatott vonalait el is távolították.