Csütörtökön nyit a Dugonics téri Aldi, már hirdetik a bevezető akciókat

Mint azt még múlt héten szerdán írtuk, hivatalosan is felkerültek az egykori Domus áruházra az Aldi-táblák. A Domus bútoráruház 1980-ban nyitott az új épületben, majd 2006-tól volt itt Tesco, ami néhány éve zárt be. Az épületet végül idén kibelezték és átépítették, de még a parkoló is újra lett aszfaltozva, a környezet rendezve lett. A múlt héten már árukkal is töltötték az üzlethelyiséget.

A pontos nyitás azonban még kérdéses volt, de állítólag a helyszínen is volt tájékoztató arról, hogy mindez július 7-ére, azaz csütörtökre esik. Érdekesség, hogy az Aldi weboldalán már található akciós ajánlatokat bemutató rész, ahol konkrétan ezt írják: Az alábbi oldalon feltüntetett árak a Szeged, Dugonics tér 89 szám alatti nyitó üzletünkben is érvényesek, mint bevezető árak.

A Szeged365-nek pedig válaszolt is a cég a nyitással kapcsolatban: „Az ALDI Magyarország (...) örömmel tájékoztatja, hogy – a helyi fogyasztói igényekre és a vállalat felé jelentkező megkeresésekre is reagálva – tervei szerint 2022. július 7-én reggel megnyitja negyedik áruházát Szegeden, a Dugonics tér 8–9. szám alatt. Az üzletnyitásra a vállalat rendkívül kedvező élelmiszer és non-food ajánlatokkal készül, amelyekről a vásárlók hamarosan tájékozódhatnak az áruházlánc honlapján, applikációjában és online szórólapján.”

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Már fix, hogy Aldi lesz a szegedi Dugonics téren

Hónapok óta megy a találgatás, hogy mi fog nyílna az egykori Domus helyén sokáig működő egykori Tesco helyén. Felkerültek a táblák, így mostmár tudjuk, Aldi lesz.