Kedvezményesen használhatjuk a Lime-rollereket, ha bemutatjuk az SZKT ügyfélszolgálatán a bérletünket

Mindezt a társaság a közösségi közlekedési havi bérletéhez kapcsolódó mikromobilitási akciójának keretében jelentette be csütörtökön.

Szegeden tavaly május óta érhető el a bérelhető e-roller, mikromobilitási eszköz a Lime Magyarország és a város együttműködésének köszönhetően. A Szegedi Közlekedési Társaság, mint helyi üzemeltető, a mobilitási szolgáltatások minél szélesebb palettáját igyekszik kínálni a városban közlekedők részére, és törekszik a teljesmobilitási út lefedésére, azok összehangolására a lehetőségekhez igazodva.

A nyári hónapokban egy olyan akcióval készül a Lime és a Szegedi Közlekedési Társaság közösen, ami során azok is kipróbálhatják az e-rollerezést, akik eddig a troliról, villamosról, vagy a megállóhelyeken szemlélték a megállótól megállóig rollerezőket.

  • Júliusban az első 200 közösségi közlekedési havi bérletes, aki az SZKT Arany János utca 5. szám alatt található ügyfélszolgálati irodájában bemutatja a bérletét, Lime-kupont kap, amivel háromszor külön díj felszámítása nélkül tudja az e-rollert feloldani abban a hónapban.
  • Azok pedig, akik augusztusban vásárolnak havi bérletet és bemutatják az ügyfélszolgálaton, szintén az első 200 fő erejéig percalapú e-rollerezéshez szükséges kupont vehetnek át.

A helyszíni sajtótájékoztatón ezen kívül az is elhangzott, hogy ezentúl a Google Térkép útvonaltervezőjével, a Lime-rollerek működési határain belül, a kerékpáros ikonra kattintva már útvonalat is tudunk tervezni az eszközökkel. Példának okáért a Pick Arénától az Arany János utcáig valóban felajánlja a Lime-rollerekkel az útvonalat a kerékpár mellett, ráadásul egy körülbelüli árat is ír az útvonalra.

Fotó: Bálint András / Szegeder