Az M43-as autópálya melletti árokba csapódott egy autós Szegednél, a balesethez a mentők is kivonultak

A Déli úti felüljáróról zuhanhatott le egy gépjármű az M43-as autópálya 13-as kilométere közelében, Szeged térségében, a határ felé vezető oldalon – közölte a katasztrófavédelem. A jármű az út melletti árokba csapódott. A műszaki mentést a szegedi hivatásos tűzoltók végzik. A balesethez a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Ez ha minden igaz, akkor a Mol ipari magánútjának egyik felüljárója, amelyet szokás „olajos útnak” is nevezni. Az M43-as autópályán felüljáróval áthaladó út egyébként Tápéról egészen az algyői ipari parki körforgalomig tart, ezért többen használják kerülőútnak is.

A rendőrség viszont azt írja némileg ellentmondásosan, hogy a rendelkezésre álló adatok szerint valamivel 18 óra előtt, az autópálya 11-es kilométerszelvényénél sodródott le egy autó, Szeged irányába. Mint írják, az elsődleges információk szerint a balesetben egy személy megsérült. A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a sztráda érintett szakaszán félpályás az útlezárás.

Frissítés (18:52): Időközben a katasztrófavédelem közleménye megváltozott, így kikerült a felüljárós rész a hírből. Már csupán annyi szerepel a baleset kapcsán, hogy „árokba csapódott egy gépjármű az M43-as autópálya 13-as kilométere közelében, Szeged térségében, a határ felé vezető oldalon.”