Este 8 és reggel 6 között Szeged-Rendező pályaudvar is zajos lesz karbantartási munkák miatt

Zajos lehet az éjszaka a következő napokban a szegedi Rendező pályaudvar környékén, ugyanis karbantartási munkálatokat végez a vasúttársaság szerdától, azaz mától egészen péntekig, illetve június 27-én és 28-án is – írja a Rádió 88.

A munkálatokra este 8 és reggel 6 óra között kerül sor. Az éjszakai munkavégzés miatt nem kell korlátozni a vonatforgalmat, azonban a lakott területeken általában 10–20 percet tartózkodnak és okozhatnak zajt a karbantartást végző vasúti munkagépek.

Azt is megírtuk szerdán, hogy A Szegedi Környezetgazdálkodási NKft. megrendelése alapján a Hídtechnika Kft. a Szeged Belvárosi híd mederhíd szakaszán június 25. és július 12. között dilatációs cserét, valamint a befolyási oldali kiemelt kerékpárút, illetve a kifolyási oldali kiemelt járdaburkolat javítását végzi:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Szombattól több mint két hétre lezárják a Belvárosi hidat az autósok elől

A javítási munkálat során forgalomkorlátozás kerül bevezetésre. Ezen időszakban a hídon csak a tömegközlekedési és a hulladékszállító gépjárművek, taxik, gyalogosok, és a forgalmi sávban a kerékpárosok közlekedhetnek. A fel nem sorolt gépjárművek a Bertalan hídon tudnak kerülni.