Autó ment a tram-train elé a Széchenyi téren, pótlóbuszok járnak az Anna-kútig

Szerda délután a Szeged vasútállomásról 17:38-kor Hódmezővásárhelyre elindult vasútvillamos (33028) Szegeden a Széchenyi térnél egy autóval ütközött össze írja a Mávinform közleménye. Továbbá hozzátették, hogy a helyszínelés befejezéséig a vasútvillamosok a szegedi szakaszon az Anna-kútnál fordulnak vissza,

Szeged vasútállomás és Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek.

Egyébként a békéscsabai vonatoknak is megárt a hőség, a Mávinform csak ma kétszer is arról kellett, hogy beszámoljon, miszerint:

  • A Szegedről 15:28-kor Békéscsabára elindult személyvonat (7726) meghibásodott Hódmezővásárhelyen. Az utasok a Szegedről 16:28-kor induló, Hódmezővásárhelyről 17:05-kor továbbinduló vonattal (7706) utazhatnak Békéscsabáig. Kútvölgy és Székkutas megállóhelyen is megáll.
  • A Szegedről Békéscsabára tartó, Hódmezővásárhelyről 13:10-kor továbbindult személyvonat (7704) meghibásodott Orosházán. Az utasok az Orosházáról 14:31-kor továbbinduló vonattal (7734) utazhatnak Békéscsabáig.

Frissítés (20:11): Időközben a Szegeden láttam nevű Facebook-csoportba kikerült egy kép, ahol azt írták kommentben, hogy egy angol rendszámos autó hátulját kapta el a vasútvillamos. Ezen felül már a forgalom is visszaállt a régi kerékvágásba, nem kell tovább pótlóbuszoznunk.

Fotó: Szegeden láttam / Facebook