Megújult a Szilléri sugárúti Spar egy országos, több mint 4 milliárdos felújítási program keretében

Öt Spar áruház – Szarvason, Dorogon, Szegeden, Tatabányán, és Debrecenben – újult meg több mint 4 milliárd forintból. A vásárlók minőségi kiszolgálását, a fenntartható működést és a környezeti terhelés csökkentését tartják elsősorban szem előtt, amikor egy-egy áruház megújul.

A Helló Vidék számolt be arról, hogy Szarvason, Dorogon, Szegeden, Tatabányán és Debrecenben folytatódott idén a Spar Magyarország modernizációs programja, amelynek révén korszerű, jól áttekinthető környezetben mutathatják be széles, a speciális fogyasztói elvárásoknak is megfelelő és egyre bővülő termékválasztékukat mondta Maczelka Márk, a Spar Magyarország kommunikációs vezetője a sajtóközlemény szerint.

Megújult arculattal és kínálattal várja régi és új vásárlóit többek között a szegedi Szilléri sugárúti Spar szupermarket: a közel 800 millió forintos beruházás révén új berendezéseket kapott az üzlet, modern hűtőbútorok, zöldséges állványok, pékségpultok kerültek az eladódérbe és a kasszasor is megújult.

Nemcsak a belső design felel meg immár a mai kor követelményeinek, hanem az épület homlokzata is megszépült. A 27 főt foglalkoztató üzlet korábbi eladóterének méretei nem változtak, de az átrendezésnek és az új bútoroknak köszönhetően átlátható, szellős, kényelmes környezetben vásárolhatnak a június 2-ai újranyitás óta az idelátogatók.

Külön hangsúlyt kapott a frissáru kínálat: a bejáratnál alacsony bútoros zöldség osztály fogadja a vásárlókat, amelyet a kényelmi termékekkel megtöltött hűtőpult egészít ki. A tejtermékeket, csomagolt friss csemege és hús termékeket kínáló hűtősor vezet el a pékséghez és a frisspulthoz.

A kiszolgálópultok sorába helyben készült melegételeket kínáló Spar to Go pultot integráltak. A pult végében elhelyezett italosztály és mirelit hűtő érintésével a teljes bevásárlási kör elérhető a vásárlók számára. Az eladótérben alacsony fogyasztású LED-világítás került beépítésre, a hűtést pedig új, környezetkímélő szén-dioxid alapú rendszer biztosítja.

A Spar többi megújuló üzletéről ide kattintva lehet olvasni.