Drága autó parkolt az MSZP-iroda előtt, a helyi kormánysajtó azonnal megírta, hogy bizonyára van összefüggés

Illusztris vendég a szegedi MSZP-nél? címmel hozott le szerdán szerző nélküli cikket a SzegedMa, amelyben arról írnak, hogy egy sárga Chevrolet áll a belvárosi Oroszlán utcában, az MSZP helyi irodájának bejárata előtt.

A lap szerint egy ilyet használtan is 70–100 ezer euró körül lehet beszerezni, azaz olyan 28–40 millió forint közötti áron. Felteszi a kérdést a KESMA-birodalom részét képező portál, hogy „a szegedi MSZP-nek volt-e ilyen jól menő, illusztris vendége, vagy csak épp ott jutott eszébe parkolni valakinek”, de nem kaptak választ a párttól.

Fotó: SzegedMa

Bár sok ideje nem is volt reagálni az MSZP-nek, mert a szerdán közölt cikk csütörtökre törlésre került, és a lap Facebook-oldalán sincs poszt erről. Ha valaki a cikk linkjét nyitja meg, 404-es oldal fogadja, és az oldal keresője sem hoz találatot. Szerencsére öreg barátunk, az internet ma sem hagy cserben, ezért a Google által tárolt változatát a cikknek továbbra is meg lehet nézni ide kattintva. (A Google egy üzenetet is megjelenít az oldal tetején, ami jelzi, hogy ez egy tárolt, korábbi változata a cikknek, ami azóta módosulhatott.)

Megkerestük az MSZP-t, hogy valóban van-e összefüggés, hozzájuk érkezett-e valaki az említett Corvette C7-tel, amire Mészáros Tamás megyei elnökhelyettes annyit válaszolt, nem.

Említésre érdemes, hogy 2020-ban arról írt a SzegedMa, hogy egy „rejtélyes limuzin” parkol a szegedi városháza előtt. „Hogy ennek bármi köze van-e Botka Lászlóhoz, Amerikához, azt nem tudjuk, de holnap rákérdezünk” – írta akkor a lap.