Kozso nagyon szereti Szegedet, mert itt a legszexibbek a csajok

Pénteken délután elstartolt Magyarország legnagyobb retro fesztiválja, a szegedi Deja Vu. Lassan, de biztosan elkezdett megtelni a Partfürdő, amit a mai teltházas nap abszolút indokol is. A napot Krisz Rudi tinglitanglizása indította, utána Kozso vette át a nagyszínpadot, a technikai háttér pedig egyelőre szépen bírja a terhelést, bár a jegyátvétel után életem legborzalmasabb szelfijébe lettem belekényszerítve.

Péntek délutáni szunyókálásomból arra riadtam, hogy nekem ma abszolút nem otthon kéne tespednem, hanem a Partfürdőn dolgoznom, hogy valami fogyasztható anyagot hozzak össze a Deja Vu nyitónapjáról. Felkerekedtem, és tőlem abszolút nem rendhagyó módon időben ideértem, és a személyi igazolványomat sem felejtettem otthon, mint a tavalyi SZIN-en.

Nagyon érdekelt, hogyan sikerült megoldani a Deja Vu-n a beengedést, mivel referenciának csak a tavalyi Ifjúsági Napokat tudom felhozni, illetve a Szigetet, de azt hiszem, azt le is söpörhetjük az asztalról, mert nem egészen egy súlycsoport a két helyi fesztivállal.

A tavalyi SZIN-en azért voltak akadozások és torlódások a jegyátvételnél, illetve a táskák átvételénél, de itt ez teljesen elmaradt. A vendégeket összesen négy bódéban várják a bejáratnál, itt lehet a jegyeket és karszalagokat átvenni, illetve a kis fabódék előtt nézi át a táskáinkat a biztonsági személyzet, akik szekusokat meghazudtolóan nagyon kedvesen, mosolygósan várnak mindenkit.

Maga a jegyátvétel gördülékeny, még a sajtópass esetében is, sokkal pozitívabb a tapasztalat, mint a másik szegedi nagyfesztiválon volt. Összesen úgy húsz ember elsöprő véleménye alapján mondhatom, hogy nem egyedülállóak pozitív tapasztalataim, mindenkit hasonlóképp fogadtak, ami alapjaiban véve rengeteg mosolygó embert jelent, ráadásul még azelőtt, hogy meghallanák a Szomorú Szamurájt, ami előtt Kozso részletesen kifejtette, hogy szülővárosán kívül Pécs, de főleg Szeged a másik két szíve csücske, aminek az az egyszerű oka, hogy

„Szegeden a legszexibbek a csajok!”

Külön köszöntötte még a szegedi szamurájokat, majd koncertje végén elengedett meg egy gyors „hű de szexik vagytok”-ot, ez minden bizonnyal a hölgy vendégeknek szólt.

Ugyanilyen simán ment a Festipay-kártyák feltöltése is a vendégek szerint, abszolút semmi fennakadás nem volt, ami nemcsak látogatói szinten mondható el. A Festipay-pultban ülő lányok is azt erősítették meg, hogy simán felállt a rendszerük, nem voltak fennakadások, és még a kajás-piás bódék is problémamentesen indultak. Bármennyire is nem szeretem Kozsót, azt kell mondanom, egyelőre elég jó bulinak ígérkezik az idei Deja Vu.