Durván összevertek egy férfit Szegeden a Hungi előtt, a rendőrség is nyomozást indított

Mint az a Csongrád-Csanád megyei rendőrség Facebook-oldalán egy bejegyzésben olvasható, a rendőrség szegedi nyomozó kollégái a megyei bűnügyes munkatársakkal két órán belül azonosították és elfogták azt a 30 éves férfit, akiről videófelvétel készült, hogy önuralmát elveszítve ütlegelt egy földön térdeplő másik férfit az egyik szegedi szórakozóhely előtt.

Az egyik legnagyobb közösségi portálon kezdett el terjedni az utóbbi napokban a bántalmazásról készült videó, ami a rendőrök figyelmét sem kerülte el, ezért azonnal adatgyűjtésbe kezdtek. A videót azóta már törölték a Szegeden láttam nevű Facebook-csoportból, de a SzegedMa cikkében még megtekinthető ide kattintva. A videó szerint egyébként az indíték az lehetett, hogy a megvert, idősebb férfi állítólag egy 12 éves lányra emelte a kezét.

Mint azt a rendőrség írja, a feltételezett elkövetőt rövid időn belül sikeresen azonosították, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, majd gyanúsítottként kihallgattak. A bántalmazó elmondta, hogy a sértettel kapcsolatban korábbról különböző kétes eredetű híreket hallott, majd amikor ezzel kapcsolatban kérdőre vonta őt, a férfi megsértette.

Ellene garázdaság vétség megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.