Több mint 1100 üveg üdítőt ajándékoztak a mentősöknek a szegedi vállalkozók

Magda Dániel, Kánvási Tamás, Bozó Tamás és Sehapovic Iván több lokális és országosan is aktív vállalkozás tulajdonosai több mint 1100 üveg üdítőt ajándékoztak a Szegedi Mentőszolgálatnak. A csomagban van szénsavas üdítő, ásványvíz és számos gyümölcslé is.

A vendéglátóipari egység vezetői azt mondták minderről, hogy számukra fontos a gazdasági működésük melletti társadalmi felelősségvállalás is. A felajánlás ötlete már régen megszületett, azonban most volt alkalmuk arra, hogy berendeljenek egy nagyobb árukészletet, amiből egy ekkora mennyiséget oda tudnak ajándékozni azoknak, akik szerintük elhivatottan és áldozatosan dolgoznak olyan munkakörben, ahol emberi életeket mentenek.

„Ezek az emberek életet mentenek, gyógyítanak. Éjt nappallá téve dolgoznak azért, hogy óvjanak, védjenek minket. Ezért döntöttünk úgy, hogy mindenképpen szeretnénk több száz ezer forint értékben adományozni nekik, még ha ez áruban valósul is meg! – mondta el Sehapovic Iván. A mentőállomás vezetője szerint az üdítők nem is érkezhettek volna jobbkor, mivel a mentőszolgálatosok családi napot tartanak a közeljövőben.

Fotó: Sehapovic Iván