Mucsi Zoltán és Csuja Imre is Szegedre jön az Iventer szervezésében (X)

A negyedik éve aktívan szervező Iventer csapata az elmúlt években országos színtéren is komoly progressziót mutatott, azonban fontosnak tartják, hogy bázisvárosuk is színes programokkal legyen ellátva. Sikersztorik című előadás sorozatuk sok színes rendezvényötlettel tér vissza a szegedi porondra.

2018 óta az Iventer több hazai híresség bevonásával igyekszik sikertörténeteket eljuttatni az emberek számára. A szórakoztatás célja mellett fontosnak tartják, hogy az embereket motiváló személyiségek közvetlenül és nyíltan tudjanak kommunikálni rajongóikkal, így inspirálva is őket. A pandémiás időszak után a vállalati csoport, mely több cég együttműködéséből áll össze, elsőként országos szinten kezdett el újra építkezni, így most már Budapesten, Győrben, Pécsett, Debrecenben és még sok más hazai nagyvárosban is lehet találkozni az Iventer nevével.

Azonban elmondásuk szerint számukra kifejezetten fontos, hogy bázisvárosukat, Szegedet se hagyják színes rendezvények nélkül. Az idei évben így minden hónapban 1–2 nagyobb hazai sztárt, illetve szakembert terveznek hozni egy–egy másfél órás előadásra. A fiatal csapat az elmúlt fél évben a Hungi Vigadóban az egyetemi bulik szervezéséért volt felelős, így csak ritkán jutott idő a kulturális szcéna megszólítására, azonban egy optimalizálást követően ezt az oldalat sem hagyják veszni.

„Számunkra mindig is kifejezetten fontos volt a kulturális rendezvények szervezése, ezért nem is kívánunk felhagyni vele. Igyekszünk egy olyan palettát megvalósítani, amely újszerű pezsgést hozhat a város lakóinak” – vallják.

Május 30-án Csuja Imre érkezik Szegedre, aki a színház és film világában elért sikereiről fog beszélni.
https://fb.me/e/3icvwgKZX

Május 31-én pedig Mucsi Zoltán látogat el a Belvárosi Moziba, aki személyes sikereiről, illetve szakmai- és élettapasztalatairól fog előadást tartani.
https://fb.me/e/dwofSbLKa

A cikk megjelenését az Iventer támogatta.