Tűzoltók segítettek lehozni egy, a szegedi mentősök által újraélesztett nőt a negyedik emeletről

Az Országos Mentőszolgálat időnként különös történetekkel, leginkább sikeres mentőakciókkal jelentkezik Facebook-oldalán, hogy ezzel betekintést nyújtson a mentős mindennapokba, egyben bemutasson egy-egy mentős sikertörténetet is, a mögöttük álló emberekkel. Most sem történt ez másképp, éppenséggel egy szegedi sztorival jelentkeztek.

Mint a posztban írják, eszméletlen beteghez riasztották a szegedi mentőket a múlt héten, azonban helyszínre érve azt tapasztalták, hogy a beteg légzése már leállt. A mentők hosszasan, több mint egy órán keresztül küzdöttek emelt szinten a nő életéért, ami végül sikerrel végződött. A küzdelem azonban itt nem ért véget;

a szűk lépcsőház megnehezítette a beteg mozgatását, ehhez a mentősök a tűzoltók segítségét kérték, akik perceken belül helyszínre értek.

és együtt sikerült lehozniuk az újraélesztett beteget a negyedik emeletről. Az asszonyt végül, stabil állapotban szállíthatták kórházba. Azóta jobban van, ma már a kórházi ágyából küldött köszönetet megmentőinek – zárul a rövid történet.