Vad Fruttikkal és az LGT sztárjaival jön idén újra a Borfesztivál májusban

Két év kihagyás után a Szeged Napja Ünnepségsorozat is visszatér; lesz borfesztivál, hídivásár, Kézműves- és Gasztroudvar, a Dóm téren pedig koncertek.

Hétfőn írtuk, hogy 2019 óta először tartják meg a majálist az újszegedi Erzsébet ligetben: április 29-től három napon át koncertek, sztárvendégek, vendéglátósok, vidámpark, valamint családi- és gyermekprogramok várják a kilátogatókat, a pontos programokról itt lehet bővebben olvasni. Mivel a járványhelyzet enyhült, idén nem a majális lesz az egyetlen program, amelyet feléleszt a város.

A Szeged.hu írta meg, hogy május 1322. között több helyszínen, a Dóm téren, a Széchenyi téren, a Dugonics téren és a Klauzál téren is várják borászok, kézművesek és az vendéglátósok a szegedieket és a városba látogató vendégeket a borfesztiválra, több mint 150 zenei produkció is lesz. Rácz Attila, a Szegedi Városkép és Piac Kft. igazgatója a lapnak elmondta, a napokban véglegesítették a fellépők listáját:

  • május 20-án, pénteken a Vad Fruttik zenekar koncertezik,
  • május 21-én, szombaton Zenevonat szuperkoncert az LGT sztárjaival,
  • május 22-én, vasárnap pedig az Ocho Macho lép színpadra a Dóm téren.

Emellett fellép még a többi között a Belmondo, Betty Love, a Bon Bon, Burai Krisztián, Csonka András, Deniz, Falusi Mariann, Gájer Bálint, Kökény Attila, Oláh Gergő, Orsovai Reni, Pál Dénes, Roy és Ádám, Szandi valamint Tóth Andi, Weisz Viktor, Zdoba Patrik és még sokan mások.