Újabb SZIN-bejelentés: jön a Russkaja és az A7S is a számos magyar előadó mellett

Két nemzetközi sztárral és harminc hazai kedvenccel bővült az idei Szegedi Ifjúsági Napok zenei felhozatala. A SZIN idén is az MVM Next Energiakereskedelmi Zrt. energiájával valósul meg augusztus 2427 között és zárja az idei fesztiválnyarat írják oldalukon.

Breaking Me című számával végig szántotta az európai toplistákat Alexander Michael Tidebrink Stomberg, aki A7S néven vált világszerte ismertté. A svéd producer, dalszerző-énekes augusztusban a SZIN-en mutatkozik be.

Kiállunk a szeretet, az egység és az emberség mellett is. A Russkaja zenekar továbbra is a békét képviseli és mi azt mondjuk: Állítsuk meg a háborút Ukrajnában!” – írja honlapján a fergeteges ska-punk zenéjével ezúttal Szegedre érkező banda. A zenekar bevallása szerint olyan hatást kelt, mintha egy vodkával töltött szputnyikhoz kötöztek volna”. Az Ausztriába élő banda most a világot járja és olykor Avicii-t is énekel.

A hazai zenekarok és előadók közt pedig a most bejelentett csomagban ott van Halott Pénz, a Magna Cum Laude, Valmar, Metzker Viktória, Dorogi Péter egy debütáló koncerttel, KKevin, Kies, a Margaret Island, az Ivan and the Parazol, a Nemazalány x Sofi, az Analog Balaton, az Aurevoir, Burai, Joerjunior, a New Level Empire, Paulina, a Szabó Balázs Bandája, The Biebers, a Vad Fruttik, a 4S Street, Bruno & Spacc, a Hűvös, a Kultúrkör, Miskovits, Tóth Andi, a Random Trip, a Necc Party, Beton.Hofi, Ganxsta Zolee és a Kartel, G.W.M., a Hősök, LilG, Lmen Prala valamint a Paddy and the Rats.

Mostantól már a napi bontás is elérhető a www.szin.org oldalán. A nemzetközi sztárokat tekintve szerdán Rag’n’Bone Man és a Russkaja indít, csütörtökön jön majd Tom Grennan, pénteken Alle Farben és a most bejelentett A7S lép színpadra, szombatra pedig érkezik Jason Derulo és természetesen minden nap a hazai zenei élvonal legjobbjai.

A SZIN továbbra is a legzsebbarátabb szezonzárót ígéri. A napijegy például mindössze 12 900 forint. A legfiatalabbaknak – 10 év alatt – nem kell belépő,  és a 10–15 éves fiatalok  egy rendkívül kedvezményes, 6 990 forintos belépővel élhetik át első fesztiválélményüket. Már kempingjegy is kapható 2 800 forintért és elérhető a SZIN+ csomag, amivel – az alapjegy mellé váltott kiegészítő ellenében –különböző ajándékok és szolgáltatások járnak.