Baleset történt az újszegedi sportuszodánál, a mentők és a tűzoltók is a helyszínen

Olvasónk küldte a képeket, amelyen az újszegedi sportuszodánál történt baleset látszik.

A balesetben egy személyautó és egy teherautó érintett, láthatóan frontális ütközés volt a Temesvári körútDerkovits fasorSzékely sor hármas találkozásánál. Olvasónk szerint mind a mentők, mind a tűzoltók kint vannak a helyszínen a rendőrök mellett. A forgalom eddig viszonylag jól haladt, de a helyszínelés miatt torlódás alakult ki, jelenleg akadozva halad, ha egyáltalán.

A teherautót jelenleg tűzoltók vizsgálják, mindkét járműből elfolyt az olaj. A képek alapján az látszik, hogy az ütközés viszonylag nagy erejű volt, találgatásokba nem bocsátkoznánk abból a szempontból, hogy miként történt az eset. Sérültekről egyelőre nincsenek hivatalos információk, de úgy tudjuk, hogy vannak.

Frissítés (9:20): Időközben befutott a katasztrófavédelem hivatalos közleménye is, azonban ebben újdonságot nem írnak: kisteherautóval ütközött össze egy személyautó Szegeden, a Temesvári körúton, a Derkovits fasor találkozásánál. A város hivatásos tűzoltói áramtalanítják a járműveket. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.