Alföldivel és Hajóssal jön a Partizán élő választási műsorfolyama

Nagyszabású élő műsorfolyammal készül a választások hetében a Partizán és a 24.hu, hogy a kampány célegyenesében is hiteles eligazodást nyújtsanak a nézőknek a hírek között.

A 2022-es országgyűlési választások hetében hétfőtől péntekig minden reggel és este választási műsorokkal jelentkezik a Partizán. Műsoraikban meghívott vendégek segítségével elemzik az aktuális közéleti és politikai eseményeket, a választás várható eredményét. Céljuk, hogy magas színvonalú és hiteles tájékoztatást nyújtsanak nézőiknek a választás hetében is.

Az elmúlt négy héten megtartott országjáró turné visszatér budapesti stúdiójukba a választást megelőző utolsó hétre, ahol reggelente folytatódik az agitPOP, melyben meghívott társműsorvezetők részvételével vitatják meg az aktuális közéleti és politikai híreket. A műsorban Gulyás Márton műsorvezető-társai lesznek:

  • Alföldi Róbert színész-rendező,
  • Falusi Mariann énekesnő,
  • Pálinkás Szűcs Róbert szerkesztő-riporter,
  • Veiszer Alinda műsorvezető, újságíró, valamint
  • Hajós András, műsorvezető, zenész, humorista.

Esti adásaikban pedig nagyinterjú keretében többek között Márki-Zay Péterrel, az Egységben Magyarországért miniszterelnök-jelöltjével, Ókovács Szilveszterrel, a Magyar Állami Operaház főigazgatójával és Beer Miklós nyugalmazott püspökkel beszélnek az aktuális belpolitikai kérdésekről, valamint Feledy Botond külpolitikai szakértővel szó lesz az Ukrajnát sújtó háborúról és annak várható következményeiről is.

Április 3-án, a választás napján maratoni élő adás várja a nézőket a Partizán és a 24.hu együttműködésében: elemzésekkel, friss adatokkal, helyszíni tudósításokkal, különleges interjúkkal várjuk nézőinket Pásztory Dóra és Krizsó Szilvia társműsorvezetésével kiegészülve. Ezen kívül Budapest belvárosában, a Madhouse bisztróban a Partizán eredményváró helyszínére is várjuk nézőinket, hogy együtt kövessék velünk az aznapi  eseményeket.