A szegedi Florin kabalaprofesszora járta a város utcáit a nemzetközi nőnapon

Március 8-án a szegedi Florin Zrt. kabalaprofesszora virággal köszöntötte a nőket a neves napon. A város több pontján is feltűnt; a Széchenyi-térnél, a Kárász utcánál, majd az ikonikus Dóm téren volt látható – szól a cég közleménye.

A szegedi Florin Zrt., a BradoLife termékek gyártójának új nagykövetével ismerkedhettek meg a helyiek személyesen is. Brado Professzor egy ideje már szakértő tanácsokkal segíti a BradoLife közösségi oldalainak követőit, hogy a hétköznapokban melyik fertőtlenítőszert, mikor érdemes használni. Emellett szombaton a PICK SzegedFTC találkozón is látható volt, ahol ő dobta a kezdődobást.

„Az új kabalafiguránkkal azt a professzionalitást, szakmaiságot szerettük volna megmutatni, amit a termékeink is képviselnek. Így esett a választásunk egy professzorra, akiben megvan mindez” – árulta el Barta Attila, a szegedi Florin Zrt. cégvezetője, aki azt is hozzátette, szegediként fontosnak tartják, hogy jelen legyenek a város életében.

A Szegeden évtizedek óta működő vállalat professzionális fertőtlenítőszereinek lakossági változatát, a BradoLife termékcsaládot több mint 10 éve fejlesztette ki. Az azóta eltelt időben a kézfertőtlenítő gélek és szappanok, kendők, kéz- és bőrfertőtlenítő spray mellett BradoClub márkanévvel már felületfertőtlenítő aeroszolt és fertőtlenítő mosószert is készítenek.

Fotó: Florin Zrt.

Fotó: Florin Zrt.