Halott Pénz és Azariah lesznek a fő fellépők az idei Felezőbálon (X)

Két évvel ezelőtt az EHÖK szervezői hagyományt teremtettek egy új esemény ötlettel, ez volt a Felezőbál. Első alkalommal több mint 2000 embert vonzott be a NECC party párosa, idén viszont hallgatói igényekhez igazódva kértek fel két hazai top előadót, a Halott Pénzt és Azahriát. A Sportcsarnokot újra egy felejthetetlen estén át megtöltik a bulizni vágyó egyetemisták. 

A szegedi Hallgatói Önkormányzat már évek óta szervez olyan rendezvényeket, amelyek egyre inkább megközelítik a már ismert nagy fesztiválok színvonalát, fellépők és programok tekintetében is. Ilyen évről évre megrendezésre kerülő esemény a SZEN a szegedi egyetemi napok, de ide sorolható a Welcome Camp is, azaz az összegyetemi gólyatábor.

Ezek lebonyolítása során nagyon sok dolgot tanultak a hallgatói igényekről, ez látszik abból is, ahogy összeállították az idei fellépők listáját. A főfellépők után például Edo Denova, Corvin és Dj Gnu fogják megtáncoltatni az egyetemistákat. A rendezvény a Szeged Városi Sportcsarnokban lesz megtartva. Már elkezdődött a jegyek árusítása, úgy tűnik, idén is kiemelkedő gyorsasággal kapkodják el az elővételes belépőket.

Frajsták Raul, a Hallgatói Önkormányzat szóvivője szerint „most, hogy kezdtünk kilábalni a koronavírus-járványból, fontos, hogy belekezdjünk a hallgatói közösségi élet újjáépítésébe, annak minden szépségével együtt. Korábban is hatalmas érdeklődés volt a Felezőbál iránt, ez idén sem változott. Szeretnénk megadni azt a hallgatóknak, ami az utóbbi időben elmaradt, egy ilyen stresszel járó időszak után mindenkinek jót fog tenni az önfeledt szórakozás, hogy egy kicsit könnyebb légkört teremtsünk ezáltal.”