Halálos baleset történt Tarjánnál: villamos gázolt gyalogost

Frissítés (21:28): Időközben befutott a rendőrség közleménye is.

A rendőrség ügyeletére február 21-én 19 óra 26 perckor érkezett bejelentés, hogy Szegeden a József Attila sugárút 146. szám előtt a 4-es számú villamos eddig tisztázatlan körülmények között a kijelölt gyalogátkelőhelyen, elütött egy ott áthaladó gyalogost. A baleset következtében a gyalogos a helyszínen életét vesztette. A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére az érintett pályaszakaszt a rendőrség lezárta.

Frissítés (21:55): Az SZKT is közleményt adott ki, amit változtatás nélkül közlünk:

A József Attila sgt. és a Murányi utca kereszteződésében 2022. 02. 21-én 19:26-kor villamosunk sajnálatosan ütközött egy gyalogossal. Járművezetőnk azonnal minden tőle telhetőt megtett a sérült ellátása érdekében, azonban a kiérkező mentőszolgálat nem tudta az életét megmenteni. A balesteben elhunyt személy hozzátartozóinak ezúton is részvétünket fejezzük ki.

Kollégáink jelenleg is együttműködnek a rendőrség bűnügyi helyszínelőivel. A folyamatban lévő eljárásban, annak lezárásáig Társaságunk nem nyilatkozik.

Korábban írtuk:

Baleset történt a Murányi utcánál a 3-as, 4-es villamosvonalon – írja az SZKT. Emiatt Tarján végállomás és az Anna-kút között pótlóbuszok közlekednek, előreláthatólag 5–10 perces vonali késések várhatóak.

Arról, hogy pontosan mi türtént, arról egyelőre nincsenek hivatalos információk, de úgy tudni, hogy gyalogost gázolt a jármű. A Szegeden láttam nevű Facebook-csoportban megosztott kép alapján több rendőrautó és mentő is a helyszínen van. Nem megerősített információink szerint a gyalogos az életét vesztette.

Fotó: Tóth István / Facebook