Április közepén jön az SZTE állásbörzéje, már a cégek jelentkezését várják

Március 16-ig adhatják le jelentkezésüket azok a cégek, amelyek részt kívánnak venni a Szegedi Tudományegyetem Állásbörzéjén. A régió legnagyobb álláskeresési fórumának április 12-én, az SZTE József Attila Tanulmányi és Információs Központ ad otthont. A szervezők várják a munkalehetőséget kínáló cégek, a mikrovállalkozások és szolgáltatók jelentkezését.

A rendezvényen résztvevő vállalatok megismerkedhetnek az SZTE egykori és jelenlegi hallgatóival, friss diplomásaival és informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról, nyitott pozícióikról, vagy szolgáltatásaikról. A szervezők várják azon cégek jelentkezését, amelyek:

  • állást kínálnak az SZTE friss diplomásainak vagy felsőfokú végzettséggel rendelkező tapasztalt szakembereknek,
  • gyakornoki programot kínálnak, vagy szeretnének az SZTE valamely Karának szakmai gyakorlati programjába bekapcsolódni,
  • álláskereséshez kapcsolódó szolgáltatást kínálnak (továbbképzés, nyelvoktatás, munkaerő-közvetítés, önkéntesség, stb.),
  • kapcsolatépítési lehetőséget keresnek.

Részletes információk a jelentkezés menetéről és feltételeiről a rendezvény honlapján, a partnereknek szóló menüpontban találhatóak.