Bejelentették a SZIN fellépőit, négy külföldi előadó a listán

Nemzetközi sztárokat és egy nagy csokor hazai fellépőt jelentett be első körben a nyárzáró Szegedi Ifjúsági Napok. A Tisza-parti fesztiválra érkezik – mások mellett – Jason Derulo, Rag’n’Bone Man, Tom Grennan és Alle Farben – írják. A SZIN augusztus 24–27 között lesz megrendezve a már megszokott helyen, a Szegedi Partfürdőn.

Első nekifutásra harminc névvel jelentkezett az itthoni fesztiválszezon nyárbúcsúztató bulisorozata, a Szegedi Ifjúsági Napok és már négy világsztár is helyet foglalt a listán. „A korábbi években is »egymásnak adták a mikrofont« a SZIN-en a nemzetközi sztárok. Míg a 2020-as elmaradt fesztivál után tavaly a hazai zenészeknek igyekeztünk segíteni a fellépési lehetőséggel, két év után újra visszatér hozzánk a nemzetközi felhozatal” – mondta Kolonics Erika, a SZIN főszervezője. „Egylőre négy külföldi fellépőt jelentünk most be, de hamarosan jönnek továbbiak is” – tette hozzá. A bejelentés szerint tehát jön a SZINre

A most bejelentett hazai sorban pedig ott van Majka & Curtis, a Bagossy Brothers Company, BSW, a Wellhello, a Follow The Flow, a Punnany Massif , a Vad Fruttik, a 30Y, ByeAlex és a Slepp, Alee, a Honeybeast, Horváth Tamás, Azahriah, a Carson Coma, Krúbi, a Bëlga, az Esti Kornél, Manuel, a Lóci játszik, Dzsúdló, az Elefánt, a Bohemian Betyars, a Road, a Supernem, a Fish! és a Csaknekedkislány.

Jegyek online ide kattintva, a fesztivál oldalán már kaphatók.