Visszatérnek a hallgatói moziestek a Hallgatói Önkormányzat és a Belvárosi Mozi együttműködéséből (X)

Idén is folytatódik a már több ezer hallgatót megmozgató moziest-rendezvénysorozat. Ebben az évben is több blockbusterfilmet tudnak megtekinteni a Szegedi Tudományegyetem hallgatói kedvezményes áron.

Már el is indult a jelentkezés a következő filmre, ami nem más, mint az idén frissen megjelent hollywoodi sci-fi, a Moonfall. A vetítés 2022. február 9-én szerdán 20:30-tól kezdődik, ahová az SZTE-s diákok kedvezményes áron, 950 Ft-ért jöhetnek.

Az idén 100 éves Belvárosi Mozi rengeteg hasonló jellegű moziestnek ad otthont az tavaszi félévben. Ezekről részletesen a new.sztehap.hu/events oldalon lehet olvasni, illetve jelentkezni is ezen a linken keresztül lehet.

Átlagban az őszi félévben száz fölötti létszámmal valósultak meg a moziestek. Blockbusterek esetén, például Marvel-, illetve Star Wars-filmek, 250 fő fölötti résztvevőt is generáltak ezek az események. 

Frajsták Raul, a Hallgatói Önkormányzat sajtószóvivője elmondása szerint a moziestek elsődleges célja, hogy az EHÖK egy kedvezményes lehetőséget teremtsen a szegedi hallgatóknak, ezzel is megkönnyítve szocializációjukat, ami ebben az időszakban kiemelten fontos, illetve ezúton is lehetőséget adjon egy kedvezményesebb kikapcsolódásra.