Betegség miatt elmaradnak a Leonce és Léna című előadások a Kisszínházban, a korábbi eseményekre is visszaváltják a jegyeket

A Szegedi Nemzeti Színház tájékoztatott minket arról, hogy a január 19-én szerdán és január 20-án csütörtökön 18 órára meghirdetett kisszínházi Leonce és Léna című Tömörkény István 1. és Tömörkény István 2. bérletes előadásaik betegség miatt elmaradnak. Mint írták, az elmaradó bérletes előadásokat március folyamán pótolják.

A személyesen megváltott jegyek a pótolt előadásokra érvényesek, vagy idén január 19. és február 1. között más előadásra cserélhetők, illetve visszaválthatók a Szegedi Nemzeti Színház Stefánia 6. szám alatti jegyirodájában. Az interneten vásárolt belépők ára a vásárláskor megadott bankszámlaszámra automatikusan visszautalásra kerül.

A korábban, január 14-15-én elmaradt Szegedi Kortárs Balett: Concerto / Vadak / A szent című elmaradt előásánál is vannak új információk a jegyekkel kapcsolatosan: A személyesen megváltott jegyek szintén idén január 19. és február 1. között más előadásra cserélhetők, vagy visszaválthatók a Szegedi Nemzeti Színház Stefánia 6. szám alatti jegyirodájában.

Az interneten vásárolt belépők ára a vásárláskor megadott bankszámlaszámra automatikusan visszautalásra kerül. A Rajz János bérletes előadást későbbi időpontban tartják meg. Az új időpontról bérlőiket tájékoztatni fogják – zárul a közlemény.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Elmarad a Szegedi Kortárs Balett mai és holnapi előadása is betegség miatt

A ma és holnap estére – január 14. és 15. – meghirdetett Szegedi Kortárs Balett: Concerto / Vadak / A szent című előadás elmarad.