Cigánycsuk került egy összefirkált trafóházra a Tátra téren

Szénási Róbert, Szeged 12-es körzetének önkormányzati képviselője jelentette be Facebook-oldalán, hogy a körzetében lévő, összefirkált trafóházat kifestették.

Mint írja, sajnos a Tátra téri trafóházat összefirkálták még korábban, nem volt szép látvány. A kép szerint olyanok voltak rápingálva, mint „Ultras Hungary”, vagy „Hooligan”. Utóbbi nyilván nem a zenekarra utalt egyes számban, hanem a futballhuligánokra, de lényegtelen is.

A képviselő a tulajdonos áramszolgaltatót kereste meg azzal, hogy kéne kezdeni ezzel valamit. Példaként említette, hogy a városban több helyen szépültek meg trafóházak, tűzfalak, hőközpontok. Legutóbb mi is írtunk egyről, nemrég adták át ugyanis a harkályos tematikájú „küllős fűtőművet” a Retek utcában.

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Hatalmas harkályok jelentek meg a Retek utcai fűtőművön

A szegedi Retek utcai fűtőművön a Hóbiárt Basa utca sarkán óriás falfestménnyel hívja fel a figyelmet a harkályok és általában a kulcsfajok fontosságára, valamint megfogyatkozásuk veszélyeire a Mondolo Egyesület.

Végül a képviselő arról számolt be, hogy itt is sikerült hosszas egyeztetés után szebbé tenni az épületet, amelyre az idei év madara, a cigánycsuk került felfestésre. Remélem mindenki vigyázni fog az épületre!” – zárta posztját Szénási Róbert.

Fotó: Szénási Róbert