Megvolt szerdán a 40 ezredik látogatója a hamarosan véget érő Sisi-kiállításnak

40 ezres látogatószámhoz ért a szegedi Sisi-kiállítás: a 40 ezredik látogató egy budaörsi házaspár volt szerdán délelőtt, a múzeum halljában vették át az ajándékcsomagjukat. A tárlat továbbra is nagy sikernek örvend, így az iskolás csoportok mellett családok és baráti társaságok is szívesen látogatják.

Ma köszöntöttük a Sisi-kiállításunk 40 ezredik látogatóját, pontosabban látogatóit: Farkas Mária és Érchegyi Tamás Budaörsről érkezett hozzánk, Sisi-ajándékcsomaggal köszöntötte őket Fogas Ottó igazgató a múzeumban” – áll a Móra Ferenc Múzeum bejegyzésében a közösségi oldalukon.

Egészen december 30-ig van lehetőségünk a tárlatot megtekinteni, ugyanis a múzeum és kiállítóhelyei 2021. december 31-től várhatóan 2022 februárig téli szünetre vonulnak, a „Sisi – Királyné feketén-fehéren” kiállítás pedig június 26. – december 30. között került megrendezésre:

KAPCSOLÓDÓ CIKK:

Bezár a Móra Ferenc Múzeum

A Móra Ferenc Múzeum és kiállítóhelyei 2021. december 31-től várhatóan 2022 februárig téli szünetre vonulnak, így a tárlatokat sem tudjuk majd látogatni.