Az SZKT besűríti a 9-es és 19-es trolikat a Pick Aréna megnyitójára

Mint az az SZKT közösségi oldalán megjelent, december 9-én, csütörtökön sűrítőjáratokat közlekedtetnek a 9-es és 19-es vonalakon.

Utazz velünk a Pick Arénához” címmel megy a projekt, ezzel is támogatva azt, hogy minél többen felférjenek a járatokra, a közösségi közlekedést használják az autó helyett, így nem alakulnak ki kaotikus állapotok az utakon:

  • A mérkőzést megelőzően kb. 17:30 órától kb. 20:30 óráig a normál közlekedési sűrűség megduplázásra kerül. A mérkőzés előtti sűrítőjáratok kizárólag a Vértói út felől Lugas utca, illetve Makkosház felől Tarján, Víztorony tér irányába közlekednek, az ellenkező irányba a normál, menetrend szerinti járatokkal biztosítjuk az utazást.
  • A mérkőzést követően a sűrítőjáratok a Vértói út/Makkosház irányú Etelka sor megállóhelyről indulnak Vértói út és Makkosház végállomások felé folyamatosan, a járművek telítődésének ütemében. Ebben az időszakban a Lugas u. és Tarján, Víztorony tér végállomások felé történő utazást normál menetrend szerinti járataikkal biztosítják.

A járatok normál díjszabás szerint vehetők igénybe.

Forrás: SZKT