Veprik Róbert, a vadaspark igazgatója vette át a nekik ítélt komoly presztízsű díjat

Komoly presztízsű díjat ítélt meg a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete és a megyei Príma Díj Alapítvány Kuratóriuma a szegedi vadasparknak. A Príma-díjat és az azzal járó 1 millió forintot Veprik Róbert ügyvezető igazgató a napokban vette át.

Rangos elismerésben részesült a napokban a szegedi vadaspark, ugyanis a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége Csongrád- Csanád megyei Szervezete (VOSZ), valamint a megyei Prima Díj Alapítvány Kuratóriuma az ÁGOTA Alapítvány és a gyermekintenzív osztály mellett nekik ítélte oda a Csongrád-Csanád megyei Príma-díjat, így az azzal járó 1 millió forintos támogatást. A vadaspark – ahogy a korábbi hónapokban is – komolyan foglalkozik munkatársai egészségével, így a járványügyi helyzetre való tekintettel Veprik Róbert ügyvezető igazgató csak a napokban tudta átvenni a díjat Sipos Tamástól, a VOSZ Csongrád-Csanád megyei elnökétől.

Veprik Róbert kiemelte, a díj komoly elismerés az intézménynek, hiszen azt a magyar oktatás és köznevelés kategóriában kapta, amellyel bizonyította, hogy oktatási tevékenysége sikeres és kiemelkedő a régióban. Hiszen – mint mondta – a Príma-díj célja a kultúra kiemelkedő képviselőinek erkölcsi és anyagi elismerése a régióban, ez a díj pedig komoly visszaigazolása a munkánknak. Az 1 millió forintos támogatást így az állatkert oktatási tevékenységének fejlesztésére és természetesen állatainak jólétére fogja fordítani. „Ebben a nehéz időszakban különösen hálásak vagyunk minden támogatásnak, és főleg munkánk elismerésének” – hangsúlyozta az igazgató.