Súlyosan megsérült a troli és az útpadka közé szorult idős hölgy, szemtanúkat keres a rendőrség

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya folytat nyomozást közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen – közölte a Police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint Szegeden a Csongrádi sugárúton az úgynevezett „Diófa” megállóhelyen október 28-án 18 óra körüli időben a T-608 jelzésű trolibusz vezetője elindulásnál észlelte, hogy a trolibusz utolsó ajtaja és annak jobb hátsó kerék közötti részénél – az útpadka és a jármű között – egy idős hölgy fekszik, aki eddig tisztázatlan körülmények között esett az útpadka és a jármű közé. A baleset következtében a nő súlyos sérüléseket szenvedett.

A rendőrség kéri azokat a szemtanúkat, akik a fenti eseményt látták, esetleg felvételt készítettek róla, valamint érdemleges információval rendelkeznek a balesettel kapcsolatosan, hogy jelentkezzenek a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 06/62/562-400-as hívószámon, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.