Halloweenkor bejárhatjuk a felújított Belvárosi Mozi minden zugát a sötétség beálltával

Hátborzongató friss és klasszikus horror mozival, izgalmas VR játékokkal és filmekkel, tökfaragással, csillámtetoválással és  szellemvadászattal vár a Belvárosi Mozi halloweenkor, azaz október 31-én. A moziműsort ide kattintva lehet megnézni.

Október 31-én a következő programok várnak minket:

13:00–16:00 / Töklámpásokat faraghatsz a mozi aulájában. A tököket a Vitaminszalon biztosítja, a gyerekeknek is biztonságos, speciális tökfaragó késekről is gondoskodnak. Csillámtetoválással, papírlámpás készítéssel és tökös színezőkkel is várják őket. A kézművesfoglalkozások ingyenesek.

13:00–20:00 / A VR Game Room és Cinema választékában kedvedre való, hátborzongató játékokból és filmekből válogathatsz! IDŐPONTFOGLALÁS

13:00–23:00 / A mozi új Szellemvadász appján játszhatunk, segítségével megkereshetjük az épületben elbújt szellemeket, ezen felül még nyereményjáték is lesz. Szellemvadászat Androidra és iOS-re is letölthető: ANDROID / iOS

18:00 / A mozi legeldugottab helyeire is benézhetünk a sötétség beálltakor – a filmtörténeti kiállításra szóló belépővel bónuszként – dermesztő mozibejáráson vehetsz részt.