Erőteljesen lángol egy ház Szegeden a Kolozsvári térnél

Olvasónktól kaptuk az információt és a képeket, amin az látszik, ahogy a szegedi Csöndes utca–Kolozsvári tér sarkán lángol egy ház. A füstöt messziről is lehet látni, másik olvasónk is észlelte Újszegedről a magasházból. Amint többet megtudunk, frissítjük cikkünket.

Frissítés (18:16): a képek a Google Maps utcanézete alapján innen készültek, a Csöndes utcából. Egy melléképület gyulladhatott ki, amely a Kolozsvári téren található, magánháznak tűnik. Állítólag robbanást is lehetett hallani.

A Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szerint senki sem sérült meg, a szegedi tűzoltókat riasztották a helyszínre. Egy olvasónk szerint a lángokat is megfékezték azóta.

Frissítés (19:07): A katasztrófavédelem hivatalos közleménye szerint kigyulladt egy melléképület Szegeden, a megyeszékhely hivatásos tűzoltói eloltották a lángokat.

Mint írják, egy nyolcvan négyzetméteres melléképület égett Szegeden, a Kolozsvári téren. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik négy vízsugárral előbb körülhatárolták a tüzet, majd eloltották a lángokat. Az egységek utómunkálatokat végeznek.